Ook wij ontkomen niet aan de maatregelen die getroffen dienen te worden tegen de verdere verspreiding van het COVID-19 virus. Uiteraard staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten voorop. Wij houden ons dan ook aan de voorschriften die het RIVM hiervoor aanhoudt. Onze medewerkers zullen:

  • 1,5 meter afstand houden;
  • Hun handen regelmatig wassen / ontsmetten;
  • Niet aan het werk gaan als ze verkoudheidsklachten ervaren of koorts hebben;
  • Niet bij klanten naar binnengaan die verkoudheidsklachten ervaren of koorts hebben;
  • Geen handen schudden.

Verder houden wij ons aan alle aanbevelingen van het RIVM welke u hier kunt lezen. Wekelijks sturen wij onze medewerkers een update over de stand van zaken m.b.t. het Corona-virus en informeren wij hen over de wijzigingen die voor ons van toepassing zijn.

Voor de diverse zorginstellingen houden wij ons aan de regels die ons door de betreffende instelling worden opgelegd.

Indien u van ons niets vernomen heeft dan gaan al onze geplande onderhoudsbeurten voor de verwarmingsinstallaties gewoon door. Dit geldt ook voor afspraken die ingepland staan voor overig loodgieters- en / of elektrawerkzaamheden. Indien u verkouden bent of koorts heeft neem dan contact op met onze planning op telefoonnummer 0162-682671 om de afspraak te verzetten.

Indien wij normaal gesproken in de huidige maand onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie komen uitvoeren en u heeft van ons nog geen bericht gehad, dan klopt dat. Door verschillende omstandigheden loopt onze onderhoudsplanning wat uit en zullen wij wat later dan gebruikelijk contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Wanneer u in de tussentijd problemen ervaart met uw installatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.


Terug naar het overzicht
Van Dijk Made is vanwege de bouwvak van 1-8 t/m 26-8 beperkt bereikbaar en inzetbaar i.v.m. een kleinere bezetting op ons kantoor en beperkte aanwezigheid van monteurs. Bedankt voor uw begrip!