Big data versturen middels een beveiligde en flexibele verbinding

Tijdens het opzetten van de samenwerking met SWYCS is er ook een samenwerking ontstaan tussen Tele2 IoT en SWYCS. Hierdoor is een veilige en flexibele connectiviteitssoplossing binnen handbereik.

De data welke verzameld wordt middels een gateway van SWYCS vanuit een willekeurige installatie, kan hierdoor op een flexibele, en beveiligde manier worden binnengebracht bij de installateur waardoor een toekomstbestendige IoT infrastructuur ontstaat.

Deze infrastructuur kunnen we vervolgens koppelen aan het eigen softwarepakket. Hierdoor ontstaat een innovatieve vorm van beheer en onderhoud van installaties.

Het hele verhaal over het bundel van de krachten tussen Tele2 IoT, SWYCS en Van Dijk Made is vastgelegd in een nieuwbrief van Tele2 IoT, en wordt in een film nader toegelicht. Zie hiervoor onderstaande koppelingen.

Nieuwsbrief
http://www.tele2iot.com/case/neutral-energy-housing-made-possible-with-swycs-and-tele2-iot/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newslettermay&utm_content=newsletterarticle2

Filmpje
https://youtu.be/Isdo0eVL-io

 

Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen om te zien wat voor u de mogelijkheden kunnen zijn.

Jaap Pieterse jr.
06-51712947
j.pietersejr@vandijkmade.nl


Terug naar het overzicht
Van Dijk Made is vanwege de bouwvak van 1-8 t/m 26-8 beperkt bereikbaar en inzetbaar i.v.m. een kleinere bezetting op ons kantoor en beperkte aanwezigheid van monteurs. Bedankt voor uw begrip!