Een slimme oplossing voor het beheer en onderhoud van installaties door Van Dijk Made en Swycs

24 mei 2018

Recent zijn Van Dijk Made en SWYCS partners geworden. 

Doel van deze samenwerking is het toepassen en doorvoeren van innovaties binnen de installatiemarkt.

Totaalinstallateur van Dijk uit Made is actief op de zakelijke en particuliere markt op het gebied van woningbouw, utiliteitbouw, zorg en industrie. Klanttevredenheid staat bij Van Dijk hoog in het vaandel.

Van Dijk is continu op zoek naar verbetering van de dienstverlening en zocht een manier om het traditionele onderhoudsproces van onder andere warmtepompen te verbeteren. Door samenwerking met SWYCS en het samenvoegen van slimme technieken, ontstaat een werkwijze om de status van een warmtepomp in een woning preventief te monitoren zodat efficiënter en sneller actie kan worden ondernomen. Dit bevordert het behoud van de warmtepomp.

SWYCS biedt met haar generieke IoT infrastructuur een oplossing om alle slimme gebouw gebonden installaties en technieken te ontsluiten op één platform. In deze samenwerking betekent dit, dat de data en status van verschillende warmtepompen kan worden gemonitord in het SWYCS-platform. Wanneer een warmtepomp onderhoud nodig heeft of problemen ontwikkelt, wordt er automatisch een melding gegeneerd, zodat actie kan worden ondernomen.

Deze samenwerking brengt een slimme dienstverlening, het onderhoudsproces wordt efficiënter en werkt kostenbesparend voor de klant.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw installatie, neem gerust contact op met:

Van Dijk Made
Jaap Pieterse jr.
06-51712947
j.pietersejr@vandijkmade.nl

SWYCS
Paul Geerts
06-41873830
paul@swycs.com