Functie:

Servicecoördinator

Leeftijd:

27 jaar

In dienst sinds:

2011-2015 als leerling/stagiair en juli 2015 officieel in dienst.

Welke vooropleiding heb je binnen Van Dijk Made gevolgd?

Opleidingen:

  • Middenkader engineering

Cursussen:

  • Installatiedeskundige brandmeldinstallaties
  • Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties
  • KNX module A en B
  • Div product trainingen

Hoe is je loopbaan binnen Van Dijk verlopen, dus waar ben je begonnen en waar sta je nu?

Ik ben begonnen op de afdeling Service en Onderhoud als stagiair. Hier ben ik het eerste jaar gestart met het renoveren van woningen voor wooncorporaties waar ik de basis van het vak heb geleerd. Na 1 jaar ben ik het ‘bonnenwerk’ voor wooncorporaties en particulieren gaan doen. Dit is zeer uitdagend werk, omdat geen een klus/storing hetzelfde is. Na enige tijd ben ik mij meer gaan focussen op de grotere complexen voornamelijk verzorgingstehuizen, waar ik mij bezighield met het beheren en onderhouden van brandmeldinstallaties, regeltechniek en de elektrotechnische installatie.

Momenteel werk ik als servicecoördinator op de afdeling service en onderhoud. Een functie met talloze leuke en uitdagende taken, zoals het beheren van gebouwbeheersystemen van diverse complexen, een aanspreekpunt voor collega’s en klanten met diverse vragen en het begeleiden/ondersteunen achter de schermen van projecten binnen service en onderhoud.

Wat maakt het werken in de installatiebranche zo interessant en uitdagend?

Het werk in de installatiebranche is altijd verrassend en divers. En ook al is ons werk niet altijd vanaf de buitkant te zien toch krijg ik altijd een goed gevoel wanneer de klant tevreden is en wanneer we een goed functionerende installatie achter laten.

De techniek staat nooit stil, het blijft altijd door ontwikkelen en zo blijf je iedere dag weer wat bijleren. Dat maakt het voor mij heel interessant en uitdagend werk.

Wat heeft er voor gezorgd dat je na je opleiding hier bent blijven werken en dat je je hier nog steeds op je plek voelt?

Van Dijk Made heeft mij tal van mogelijkheden gegeven om te groeien binnen het bedrijf, door mij cursussen en opleidingen aan te bieden die ik graag wilde volgen. Er hangt bij Van Dijk Made een gezellige en prettige werksfeer met fijne en leuke collega’s die je graag de fijne kneepjes van het vak leren, een echt familiegevoel!

Terug naar leren en werken