Kneepjes van het vak

Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren binnen een informele organisatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zien het als uitdaging en plicht om de jeugd een mooi stukje techniek en vakmanschap mee te geven. In ons familiebedrijf waar het stokje is overgeheveld van de ene generatie op de andere weten wij als geen ander hoe belangrijk het is tijd en moeite te steken in aanstormend talent. Dat alles in een branche waar volop werkgelegenheid is en waarbij binnen ons bedrijf legio mogelijkheden zijn om door te groeien. Nieuwsgierig? Lees hieronder ook eens de ervaringen van de leerlingen die bij ons het praktijkgedeelte van hun opleiding volgen of hebben gevolgd. Tevens vertellen medewerkers van het eerste uur hoe ze hier zijn begonnen als leerling, hoe hun loopbaan is verlopen en waar ze nu staan.

Ben je op zoek naar een leerbedrijf waarbij het opdoen van ervaring en plezier hebben in het werk hand in hand gaan? Neem dan contact met ons op via 0162-682671 en vraag naar Dennis van Dijk of mail naar d.vandijk@vandijkmade.nl

 

Interview met Jordy Roodenburg - Engineer W / Werkvoorbereider

Jordy is in 2015 bij ons gestart via school en heeft meerdere opleidingen gevolgd. Per 01-09-2020 is hij bij ons in vaste dienst! Lees het interview met Jordy over zijn loopbaantraject bij Van Dijk Made.

Interview met Toon Haagh - Uitvoerder

Toon is een medewerker van het eerste uur en is in 1976 gestart bij ons bedrijf. Leuk om te lezen hoe zijn loopbaan bij ons verloopt en op welke wijze hij zijn kennis en ervaring heeft vergaard.

Interview met Mitch Hendrickx

Mitch is al 10 jaar werkzaam bij Van Dijk. Begonnen als stagiair en nu werkzaam als Serviceco├Ârdinator op de afdeling Service en Onderhoud. Mooi voorbeeld van hoe inzet en gedrevenheid je verder kan helpen in je loopbaan.