Service en Onderhoud

De afdeling service en onderhoud verricht diverse werkzaamheden voor het beheer en onderhoud aan diverse installaties. Hieronder een kleine greep van deze werkzaamheden:

Correctief onderhoud

Natuurlijk kan er altijd een storing optreden binnen een installatie. Van Dijk Made beschikt over een breed pallet aan kennis over diverse installaties. Hierdoor kunnen wij ook de storingen prima analyseren en verhelpen. Dat doen wij 24/7 voor al onze klanten.

Preventief onderhoud

Door het uitvoeren van preventief onderhoud aan een installatie worden comfortklachten en uitval van de installatie vaak voorkomen. Het is dan ook erg belangrijk om preventief onderhoud uit te laten voeren. Afhankelijk van de installatie of het gebruik ervan verschilt de interval voor het uitvoeren van het onderhoud. Van Dijk Made kan u hierover informeren en een passende aanbieding opmaken.

Beheer

Naast het onderhouden van installaties beheert Van Dijk Made diverse grotere installaties van afstand. Dit om het comfort van deze installaties optimaal te houden. Van afstand zien wij vaak al storingen waarvan de locaties zelf nog niet eens op de hoogte zijn. Hierdoor kan er ook snel een servicemonteur worden ingezet en grotere problemen worden voorkomen.

Klaar voor de toekomst

Technieken veranderen en energieverbruiken blijven een belangrijk rol vertegenwoordigen. Van Dijk Made blijft de innovaties op de markt dan ook op de voet volgen. Niet alleen om de nieuwste maar ook de betrouwbaarste technieken in te kunnen zetten voor onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst en het energieverbruik in de hand kunnen houden.

Tijdelijke stop op aanvraag warmtepomp. Plaats u op de wachtlijst en blijf up-to-date!