Werktuigbouwkunde

Goed doordachte werktuigbouwkundige installaties zijn cruciaal voor het comfort in elk gebouw, of dit nu een woon-, kantoor,- industrie-, of zorgfunctie heeft. Van Dijk Made ontwerpt met het oog op vandaag én op de toekomst!

Sanitairtechniek

Goede sanitaire voorzieningen in een pand zijn belangrijk voor het welzijn van de bewoners en/of de personen die er werkzaam zijn. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van sanitairtechniek middels onderstaande disciplines: schoon- en vuilwaterrioleringssystemen, waterleidingsystemen, hemelwaterafvoer, zinkwerken en sanitair.

Verwarmen

Verwarming in een pand behelst tegenwoordig meer dan radiatoren aan de wand welke verwarmd worden door een gasgestookte cv-ketel. Door de energietransitie zijn de ogen geopend voor duurzame mogelijkheden zoals: warmtepomptechniek (lucht/water, brine/water, ventilatielucht/water) en zonneboilers. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van verwarmingssystemen middels: inventariseren en adviseren, ontwerpen, installeren en beheren. Belangrijk onderdeel van een ontwerp zijn ook de wet- en regelgevingen.

Koelen

Koelen en verwarmen zijn tegenwoordig bijna niet meer los van elkaar te zien. Zeker gezien de nieuwe Beng-eisen en de TO-juli (temperatuuroverschreidingseis) wordt koelen in bijna elk gebouw de standaard, op wat voor manier dan ook. Door de energietransitie zijn de ogen geopend voor duurzame mogelijkheden zoals: warmtepomptechniek (lucht/water, brine/water, ventilatielucht/water), VRF-systemen, lokale airconditioning. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van verwarmingssystemen middels: inventariseren en adviseren en ontwerpen, installeren en beheren.

Ventileren

Goed ventileren is cruciaal voor een gezonde woon- en/of werkomgeving. Voor elke situatie en gebruikstype van een ruimte is een ventilatiesysteem te ontwerpen. De meest toegepaste systemen zijn: mechanische ventilatie middels natuurlijke toevoer (type C), mechanische ventilatie middels natuurlijke toevoer en Co2 regeling (type C+), balansventilatie met warmteterugwinning (type D), luchtbehandeling met geïntegreerde filters, verwarming, koeling en/of bevochtiging. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van verwarmingssystemen middels: inventariseren en adviseren, ontwerpen, installeren en beheren.

Regelen

Om alle disciplines met elkaar te laten communiceren is de regeltechniek de verbindende factor. Goede (samen)werking van de systemen is mede afhankelijk van de regeltechniek en de afstemming hierover met de klant. Door de juiste programma’s te gebruiken kan de klant de installaties bijsturen waar het nodig is en kunnen wij de installaties op afstand monitoren zodat er ook preventief kan worden gehandeld. Dit om klachten en of storingen te voorkomen. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van verwarmingssystemen middels: inventariseren en adviseren, ontwerpen, installeren en beheren

Tijdelijke stop op aanvraag warmtepomp. Plaats u op de wachtlijst en blijf up-to-date!