Een goed doordachte elektrotechnische installatie is cruciaal voor elk gebouw, of dit nu een woon-, kantoor-, industrie-, of zorgfunctie heeft. Van Dijk Made ontwerpt met het oog op vandaag én op de toekomst!

Licht- en krachtinstallaties

Onze kernactiviteit is het ontwerpen, realiseren en beheren van licht- en krachtinstallaties. Deze installaties vormen het hart van elk gebouw. U kunt ons inschakelen voor het eenvoudig uitbreiden van een bestaande installatie, tot het compleet realiseren van complexe, intelligente en innovatieve installaties.

Verlichting

Verlichting heeft meerdere functies in een gebouw. Het zorgt voor gezelligheid, functionaliteit én veiligheid. Energiezuinige led-verlichting leidt vanwege het lagere energieverbruik én langere levensduur tot lagere kosten. U kunt ons inschakelen voor het opstellen van een compleet (nood)verlichtingsplan inclusief de bijbehorende lichtberekeningen.

Zonnepanelen

Het opwekken van energie via PV-panelen op je eigen dak wordt meer en meer de standaard. Zeker nu we “van het gas af” gaan en hierdoor meer elektriciteit gaan gebruiken. Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van pv-installaties middels: - Adviseren - Ontwerpen - Aanleg bekabeling AC en DC inclusief aanpassen meterkast - Montage pv-panelen inclusief omvormer - In bedrijf stellen van de installatie

Oplaadpalen elektrische auto's

Elektrisch rijden is de toekomst én het heden. Om uw auto te voorzien van de juiste energievoorziening kan Van Dijk Made u compleet ontzorgen op dit gebied middels: - Adviseren - Ontwerpen - Aanleg bekabeling inclusief aanpassen meterkast - Montage oplaadpaal - In bedrijf stellen van de installatie

Domotica

Een domoticasysteem opent een nieuwe dimensie voor modern wonen én werken. Het intelligente concept zorgt voor een merkbare verhoging van het wooncomfort en zorgt tegelijkertijd voor meer veiligheid en lagere energiekosten. Het intelligente besturingssysteem verbindt technieken zoals verwarming, beveiliging, verlichting, zonwering, intercom, camera’s en audio video. Vaak is dit alles ook via 1 app te bedienen op tablet of telefoon.

Van Dijk Made kan u compleet ontzorgen op het gebied van domotica middels: adviseren en inventariseren, ontwerpen, installeren, programmeren en beheren We kunnen ook gebruik maken van de experience-centers van diverse fabrikanten zodat u vooraf een goed beeld kunt schetsen van de mogelijkheden van domotica.

Data-installaties

Zonder goede data-netwerken staat een organisatie stil. Het is daarom van zeer groot belang dat deze netwerken op de juiste manier worden aangelegd. Van Dijk Made ontwerpt en installeert diverse netwerken met verschillende types bekabeling zoals UTP, FTP, STP en glasvezel in de klassen Cat 5, Cat 6 en Cat 7.

Tijdelijke stop op aanvraag warmtepomp. Plaats u op de wachtlijst en blijf up-to-date!