Functie:

Uitvoerder

Leeftijd:

61

In dienst sinds:

1-11-1976

Welke vooropleiding heb je binnen Van Dijk Made gevolgd?

Gestart met 4 dagen werken en een dag naar school. Destijds was dat monteur en daarna eerste monteur. Daarna diverse opleidingen gedaan vaak ook vakgericht waaronder Niveau 4 leidinggevende, Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties en projectecteringsdeskundige brandmeldinstallaties.

Hoe is je loopbaan binnen Van Dijk verlopen, dus waar ben je begonnen en waar sta je nu?

Gestart in het winkelbedrijf met de reparatie van klein huishoudelijk apparatuur na daar een jaar te hebben gewerkt ben ik naar de afdeling installatie gegaan. De eerste jaren als hulp van een monteur waarna ik als snel eigen projecten ben gaan doen. Van wat kleinere projecten naar steeds grotere projecten maar nog steeds als monteur. Later werd dit leidinggevende monteur en nu al vele jaren als leidinggevende van diverse grote projecten als uitvoerder.

Wat maakt het werken in de installatiebranche zo interessant en uitdagend?

De vele uitdagingen in de diverse technieken zoals besturings- en regeltechniek, zorgoproepen brandmeldinstallaties en de diverse sturingen van verlichting en datainstallaties

Wat heeft er voor gezorgd dat je na je opleiding hier bent blijven werken en dat je je hier nog steeds op je plek voelt?

De veelzijdigheid van de werkzaamheden en het warme gevoel van het familie bedrijf.

Heb je nog tips voor nieuwe leerlingen die bij ons bedrijf zouden willen starten?

Als leerling zijn er tal van mogelijkheden om te groeien binnen het bedrijf en het maken van mooie projecten, grijp die kans!

 

Terug naar werken en leren