De laatste tijd wordt het nieuws helaas gevuld met een allerminst prettige situatie. De oorlog die momenteel gevoerd wordt tussen Rusland en Oekraïne. Vanuit die situatie zijn momenteel vele mensen op de vlucht geslagen. Nederland zorgt er samen met andere landen voor dat er voor deze vluchtelingen met spoed tijdelijke opvanglocaties gerealiseerd worden.

Roosendaal

Ook bij Van Dijk Made zijn er diverse verzoeken binnengekomen om leegstaande panden geschikt te maken voor opvang. Momenteel mogen wij meewerken aan het pand De Brink te Roosendaal om de kamers weer gebruiksklaar te maken door de sanitaire installatie en de cv-installatie weer in werking te stellen.

Oudenbosch

Ook in Oudenbosch wordt momenteel hard gewerkt om het leegstaande gebouw St. Anna weer in gebruik te nemen. Ook op deze locatie wordt gewerkt aan de sanitaire voorzieningen, cv-, en warmwaterinstallatie.

Raamsdonksveer

Het verzoek is binnengekomen een onderzoek in te stellen naar de status van de sanitaire voorzieningen en CV- en warmwaterinstallatie van een locatie te Raamsdonksveer omdat ook hier mogelijk een opvanglocatie gerealiseerd gaat worden.

Samen sterk

Van Dijk Made steunt natuurlijk ook de opvang van deze vluchtelingen. Wij werken dan ook graag mee aan deze projecten. Wij bedanken bij deze ook onze opdrachtgevers: Stichting Groenhuysen, Woonkwartier en de Gemeente Geertruidenberg voor het vertrouwen in ons. Dit harde werk kunnen en doen wij niet alleen. We doen dit samen met onze vertrouwde partners. Wij bedanken bij deze dan ook graag: AO Smith, Technische Unie, Aarts Koeltechniek, Oomes  Betonboringen, Rensen Regeltechniek, Gebr. van Dijk Winkel, Lubron Waterbehandeling en  HelderPlus.

Nog even een paar weken de schouders eronder en dan kunnen we in onze regio verschillende medemensen een goed en veilig onderdak geven.


Terug naar het overzicht
Tijdelijke stop op aanvraag warmtepomp. Plaats u op de wachtlijst en blijf up-to-date!